اکونومیست
اکونومیست اولین بار در سال 1843 توسط «جیمز ویلسون»، تاجر و سیاستمدار اسکاتلندی منتشر شد. اهداف اولیه این مجله حمایت از تجارت آزاد، لیبرالیسم اقتصادی و اصلاحات اجتماعی بود. اکونومیست در مسیر خود به دلیل تحلیلها و تفسیرهای روشنگرانه، شهرت بینالمللی بسیاری به دست آورده و به دلیل پوشش مسائل بینالملی، مورد احترام قرارگرفتهاست.
مجله اکونومیست روزنامه ای است که به صورت هفتگی در قالب مجلات چاپی و روزانه بر روی پلتفرم های دیجیتال منتشر می شود. این مجله موضوعاتی منتشر می کند که شامل اقتصاد، تجارت، ژئوپلیتیک، فناوری و فرهنگ است که بیشتر در بریتانیا نوشته و ویرایش می شود. روزنامه مستقر در لندن، متعلق به گروه اکونومیست، با دفاتر تحریریه اصلی آن در آمریکا و همچنین در شهرهای بزرگ در قاره اروپا، آسیا و خاورمیانه است. این روزنامه تمرکز برجستهای بر روزنامهنگاری دادهها و تحلیل تفسیری نسبت به گزارشهای اصلی دارد که هم مورد انتقاد و هم تحسین قرار میگیرد.
جهان پیش رو
این مجله همچنین دو بررسی سالانه و گزارشهای پیشبینی با عناوین The World In [Year] و The World If [Year] را به عنوان بخشی از مجموعه The World Ahead منتشر میکند. در هر دو بخش، روزنامه مروری بر رویدادهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی منتشر می کند که سال را شکل داده اند و بر آینده نزدیک تأثیر خواهند گذاشت. این موضوع توسط اندیشکده آمریکایی موسسه بروکینگز به عنوان «تمرین سالانه [150 صفحه ای] اکونومیست در پیش بینی» توصیف شد. مجله اکونومیست یک نشریه بسیار مشهور است که به دلیل تجزیه و تحلیل عمیق خود از اخبار، سیاست، اقتصاد و تجارت جهانی محبوبیت بالایی دارد. محتوای این مجله، شامل مقالات، تحلیلها و نظرات درباره موضوعات گوناگون از جمله سیاست و اقتصاد است.
این مجله هر ساله طرح روی جلدی منتشر میکند که با بهکارگیری نمادهای متفاوت و عجیب، به پیشبینی آینده جهان میپردازد. نکته قابل توجه این است که معمولا بخش عمدهای از این نمادها و پیشبینیها در آینده اتفاق میافتند. از این رو آشنایی با این نمادها و پیشبینیها به کارشناسان دیدی جامع پیرامون نحوه عملکرد در آینده میدهد.
اکونومیست روزنامهنگاری خود را از طریق وبسایت، برنامه، پادکست، 15 خبرنامه، ویدیوی کوتاه و بلند، برنامهای با داستانهای مختصر در مورد اخبار جهانی منتشر میکند.
اکونومیست ۱.۲ میلیون مشترک دارد. بیش از 60 میلیون نفر اکونومیست را در X (توئیتر سابق)، فیس بوک، اینستاگرام، یوتیوب، لینکدین، تیک تاک و Threads دنبال می کنند.
برای ادامه مطلب کلیک کنید: http://farhangemelal.icro.ir/d/2025/01/06/0/32690.pdf?ts=1736143524849
نظر شما